• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Honeywell Metrologic MS3580

Drukāt
Skeneris Metrologic MS3580 Quantum T – tas ir kompakts, precīzs un uzticams daudzvirsmu lāzera skeneris izturīgā korpusā. Strādājot ar QuantumT jūs iegūstiet daudz lielāku skenēšanas ātrumu, salīdzinājumā ar analogiem modeļiem, kas nodrošina kases caurlaides spējas un klientu apmierinātības paaugstināšanos. Strādājot ar skeneris līnijveida režīmā, jūs viegli varat izvēlēties un noskanēt nepieciešamo svītrkodu no svītrkodu izvēlnes.
Honeywell_MS3580_Stand3
Apraksts

Skeneris Metrologic MS3580 Quantum T – tas ir kompakts, precīzs un uzticams daudzvirsmu lāzera skeneris izturīgā korpusā. Strādājot ar QuantumT jūs iegūstiet daudz lielāku skenēšanas ātrumu, salīdzinājumā ar analogiem modeļiem, kas nodrošina kases caurlaides spējas un klientu apmierinātības paaugstināšanos. Strādājot ar skeneris līnijveida režīmā, jūs viegli varat izvēlēties un noskanēt nepieciešamo svītrkodu no svītrkodu izvēlnes. Skeneris, kurš ir spējīgs izpildīt sarežģītus uzdevumus, aizņem pavisam maz vietas, neatkarīgi no tā, vai tas ir piestiprināts uz kases galda, pie sienas, uz paliktņa, vai atstāts nepiestiprināts kā rokas skeneris. MS3580 QuantumT – tas ir kompakts universāls daudzvirsmu un līnijveida svītrkodu skeneris. Tas ir izturīgs un uzticams, kas padara to neaizvietojamu dažādās mazumtirdzniecības vietās.

  
Omnidirectional/Single-line mode: Alternate between 20 scan lines for omnidirectional scanning and a single scan line for menu scanning
Sleep Mode with IR wake-up: Multiple sleep modes reduce power consumption, extending life and lowering cost of operation
Small footprint: Keeps valuable counter space clear
Optional stands: Customize the height of the scanner for unique applications
OPOS and JPOS system compatible: QuantumT ® is compatible with systems running the popular industry standards

Honeywell Metrologic MS3580 Ielādēt PDF
Lai sniegtu Jums labāko tiešsaistes pakalpojumu mūsu mājas lapa izmanto sīkdatnes (cookies). Lietojot mūsu majas lapu, Jūs piekrītat sīkdatņu (cookies) lietošanai.